Sommarresa 2023 Del 1 (Köpenhamn)

Sommarresan 2023, att bila genom Frankrike, en mångårig dröm som aldrig tidigare blivit genomförd.. Champagne-Paris-Versailles-Normandie-osv… en vecka bad och slappande i södra Frankrike och sen upp genom Franska Alperna och Schweiz på vägen hemåt..

Efter en midsommarafton med traditionellt släktfirande så drog vi iväg med en fullastad Elsa på midsommardagen! Första stoppet var inte så långt, en natt i Köpenhamn för det var evigheter sen pga den usla kronkursen.

Vi provade City Camp som ställplats, som ligger ganska centralt på Amager, men lite på en industritomt känns det som. Hur som, dusch och toalett på de inhyrda vagnarna var riktigt fräscha! och att cykla i Köpenhamn är ju rena drömmen, cykelvägar överallt och enkelt att ta sig från ställplats till centrum. Vi som inte har lyckats besöka ”Reffen” tidigare var ju tvungna att ta oss dit. Vilket ställe, så himla chill, massor av matstånd med mat från världens alla hörn. Skön DJ med loungemusik, strandstolar, folk som spelade utomhuspingis, U name it!! Festivalstämning utan att vara på festival..

På morgonen dagen efter startade en riktig kördag. Planen var att komma en bit in i Tyskland, typ Hamburg/Bremen… men slutade 03:30 i Epernay Champagne, Frankrike 😉😂🇫🇷 Fortsättning följer..


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *